Педијатрија

Педијатрија


 

Начелник одељења

Др мед. Јелена Ћирковић, педијатар


  • мед. сестра Ивана Ристић, главна сестра
  • мед. сестра Верица Клческо
  • мед. сестра Марина Ралевић
  • мед. сестра Олгица Репацки
  • мед. сестра Милена Војводановић

КОНТАКТ

Телефон: 062/8828004