Aрхива дежурства

Распоред дежурства за месец април 2022 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец март 2022 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец фебруар 2022 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец јануар 2022 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец децембар 2021 можете преузети овде
Распоред дежурства за месец новембар 2021 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец октобар 2021 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец септембар 2021 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец август 2021 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец јул 2021 можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец јун 2021  можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец мај 2021  можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец април 2021  можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец март 2021  можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец фебруар 2021  можете преузети овдеРаспоред дежурства за месец јануар 2021  можете преузети овдеРаспоред дежурства за децембар 2020 можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец ДЕЦЕМБАР можете преузети овде


Распоред дежурства за новембар 2020 можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец новембар можете преузети овде
 • Измену решења дежурства за месец новембар можете преузети овде


Распоред дежурства за октобар 2020 можете преузети овдеРаспоред дежурства за септембар 2020 можете преузети овдеРаспоред дежурства за август 2020 можете преузети овдеРаспоред дежурства за јул 2020 можете преузети овдеРаспоред дежурства за јун 2020 можете преузети овдеРаспоред дежурства за мај 2020 можете преузети овдеРаспоред дежурства за април 2020 можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец април у ПДФ у формату можете преузете овде


Распоред дежурства за март 2020  можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец март у ПДФ формату можете преузети овде


 Распоред дежурства за фебруар 2020  можете преузети овдеРаспоред дежурства за   јануар 2020 можете преузети   овде

 • Измену решења дежурства за месец ЈАНУАР у ПДФ формату можете преузети овде
 • Измену решења дежурства за месец ЈАНУАР у ПДФ формату можете преузети овде


Распоред дежурства за децембар 2019 можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец децембар у ПДФ формату можете преузети овде

  Распоред дежурства за новембар 2019 можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец  НОВЕМБАР  у ПДФ формату можете преузети овде
 • Измену решења дежурства за месец НОВЕМБАР  у ПДФ формату можете преузети овде


 Распоред  дежурства за  октобар 2019 можете преузети овде

 • Измену решења дежурства за месец  ОКТОБАР  у ПДФ формату можете преузети овде
 • Измену решења дежурства за месец ОКТОБАР  у ПДФ формату можете преузети овдеРАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – СЕПТЕМБАР 2019.год

Распоред дежурства за месец СЕПТЕМБАР у PDF формату можете преузети  овде         

Измену решења дежурства за месец СЕПТЕМБАР  у PDF формату можете преузети овде


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – АВГУСТ 2019.год

Распоред дежурства за месец август у PDF формату можете преузети  овде

Измену решења дежурства за месец мај  у PDF формату можете преузети овде

 


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ЈУЛ 2019.год

Распоред дежурства за месец јул у PDF формату можете преузети  овде


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ЈУН 2019.год

Распоред дежурства за месец јун у PDF формату можете преузети овде


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – МАЈ  2019.год

 

Распоред дежурства за месец мај у PDF формату можете преузети овде

          Измену решења дежурства за месец мај  у PDF формату можете преузети oвде

          Измену решења дежурства за месец мај  у PDF формату можете преузети овде


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – АПРИЛ  2019.год.

Распоред дежурства за месец април у PDF формату можете преузети овде

Измену решења дежурства за месец април  у PDF формату можете преузети овде

 Измену решења дежурства за месец април  у PDF формату можете преузети  овде


 РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – МАРТ  2019.год.

 

 Распоред дежурства за месец март у PDF формату можете преузети овде

Измену решења дежурства за месец март  у PDF формату можете преузети овде

Измену решења дежурства за месец март у PDF  формату можете преузети овде


 РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – Фебруар  2019.год.

 Распоред дежурства за месец фебруар у PDF формату можете преузети овде


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ЈАНУАР  2019.год.

 Распоред дежурства за месец јануар у PDF формату можете преузети овде

 


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ДЕЦЕМБАР  2018.год.

 

Распоред дежурства за месец децембар у PDF формату можете преузети овде

Измену решења дежурства за месец децембар  у PDF формату можете преузети овде

 


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – НОВЕМБАР  2018.год.

 

 

Распоред дежурства за месец новембар у PDF формату можете преузети ОВДЕ

 


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ОКТОБАР  2018.год.

Распоред дежурства за месец Октобар у PDF формату можете преузети овде.

        Измену решења дежурства за месец Октобар у PDF формату можете преузети овде.

        Измену решења дежурства за месец Октобар у PDF формату можете преузети овде.

       Измену решења дежурства за месец Октобар у PDF формату можете преузети овде.

       Измену решења дежурства за месец Октобар у PDF формату можете преузети овде.

 


                              РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – СЕПТЕМБАР  2018.год.

 Распоред дежурства за месец септембар у PDF формату можете преузети овде.


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – АВГУСТ 2018.год.

Распоред дежурства за месец aвгуст у PDF формату можете преузети овде.

Измену решења дежурства за месец август у PDF формату можете преузети овде.

Измену решења дежурства за месец август у PDF формату можете преузети овде.


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ЈУЛ 2018.год.

    Распоред дежурства за месец јул у PDF формату можете преузети овде.

 


                                     РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ЈУН 2018.год.

Распоред дежурства за месец јун у PDF формату можете преузети овде.

Измену решења дежурства за месец јун у PDF формату можете преузети овде.


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – МАЈ 2018.год.

Распоред дежурства за месец мај у PDF формату можете преузети овде.


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – АПРИЛ 2018.год.

Распоред дежурства за месец април у PDF формату можете преузети овде.

         Измену решења дежурства за месец април у PDF формату можете преузети овде.


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – МАРТ 2018.год.

              Распоред дежурства за месец МАРТ у PDF формату можете преузети овде.

 


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ФЕБРУАР 2018.год.

                 Распоред дежурства за месец фебруар у PDF формату можете преузети овде.

   Измену решења дежурства за месец фебруар у PDF формату можете преузети овде.

 

 


 РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ЈАНУАР 2018.год.

                        Распоред дежурства за месец јануар у PDF формату можете преузети овде.

 


 

РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – ДЕЦЕМБАР 2017.год.

                 Распоред дежурства за месец децембар у PDF формату можете преузети овде.

   Измену решења дежурства за месец децембар у PDF формату можете преузети овде.


РАСПОРЕД ДЕЖУРСТВА – НОВЕМБАР 2017.год.

         Распоред дежурства за месец новембар у PDF формату можете преузети овде.

 

                   Распоред дежурства за месец октобар у PDF формату можете преузети овде.